tiistai 16. helmikuuta 2010

Lipo lipo liinoja ja pitkiä pellavia

Oi, oi taisi viirus iskeä tahi kärpänen puraista ...

Tätä katselin noh oikeastaan voisin sanoa, jotta tuijotin ja en saanut silmiäni irti. Kukan värit ovat niin hassut. Jotenkin ne eivät sovi lainkaan yhteen, mutta kuitenkin lumoavasti vangitsee katseen. Pakkohan se oli sitten kotiin kantaa. 
Miten se viisaus siitä pikkusormen sarvipäälle antamisesta menikään  X D hih

Löysin kukkutimuruselle paksut mummunkullat.Pikku-ukko juotuaan riittävästi janonsa pois niin nokkamukillahan voi sitten huiskauttaa sadettimen tavoin ja tehdä tilataidetta.
Förkkeli on tehty kaksinkertaisesta froteesta joten luulisi siellä asuvan suuren suuri norsulauma imemässä vettä tahi maitoa.

Isännöitsijältä tuli preivi, jotta jokainen menköön ja merkatkoon vintti- ja kellarikomeronsa. Minähän sitten kuuliaisena menin viemään laput kopperoiden oviin. 

Vintti kopperosta katselin&tarkkasin kuopuksen vanhaa taaperokärryä pikku-ukon käyttöön. Eipä se pistänyt silmään, mutta pistipä silmään esikoisen vahna Nakke Nakuttaja. Hän sai sen 1 v lahjaksi. Nappasin sen seinältä naulasta ja pistin pyörimään pyykkikoneeseen. Pikku-ukko voi hoitaa tahi kurmuuttaa käydessään tätilässä.
Pikkusen tikka polon pers'sulat ovat aikain saatossa kärsineet. Hiutuneet niin, jotta taitaapi päivä paistaa läpi kirkkaana päivänä.
Mutta kukapa sitä muuttumattomana pysyisi ajan hampaan jyrsiessä? Oli sitten kyseessä pehmotikan huopaiset pers'sulat.

Jösses sentään, jopas kellon viisareilla on ollut hoppu! Nyt pika'pikaa lihamurekkeen tekoon, jotta päivällisestä ei tule illallinen.

Liukasta laskiaista kaikille! Pitäkäähän häntäluunne kuitenkin kuosissa ; ) liukuja laskiessanne.
Jos ei mäkeen ennätä niin sittenhän voi laskea muutaman laskun ja ihkua pellavia.


.

10 kommenttia:

 1. Liukasta laskiaista!!
  Ihana orkidea kaunis väri!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista Märta ja vesimiesneuloo!
  Juu-u en ole vielä ihan selvillä onko kukan väriyhdistelmä kaunis vai mikä ; )?

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka komea orkidea! Ja aivan ihanan suloiset ruokalaput!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista Eila!
  Saas nähdä milloin mummunkullat pääsevät tosi testiin.

  VastaaPoista
 5. Hauskan värinen tuo orkideasi, siinä kontrastivärit sointuvat kauniisti yhteen. Meillä mäenlasku vaihtui lumitunnelien kaivamiseen, mutta kai sekin laskiaispuuhaksi lasketaan - oltiin ainakin lumen kanssa tekemisissä :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista Huopatossunen!
  Lumitunnelin kaivaminen ei särje ainakaan häntäluuta ; ).

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis kukka! Ja nuo leukalaput on ihania! Oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa! Nyt kone taitaa taas toimia johdolla!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista Helena!Aurinkoinen päivä on kääntynyt jo ehtooksi ja höyhensaaren matkan valmistelut täytyy aloittaa.Hyvää yötä tyynysotasilla tavataan!

  VastaaPoista
 9. Hehheh, niin niitä aarteita löytyy vinttikopeista. Pakkasta 19 astetta, mutta onneksi tuulee, niin se tuntuu vielä kylmemmältä :D.

  VastaaPoista