tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kyllä kyllä

akvaariossa on ainakin yksi kalavauva. Niitä voi olla useampikin, mutta eivät ole sattuneet yhtäaikaa laskettavaksi. Ihan pikkuruisista kun ei voi vielä oikein ulkonäön päältä sanoa juuta eikä jaata onko akvaariossa hyvin vilkas pikkukala vai onko siellä useampi.

Hitusta vaille etten eilen illalla singahtanut kuin satasen pikapinkoja hakemaan kameraa, mutta sitten älli säteili hitusen. Eipä sitä vajaan sentin pituista ja millin tahi kahden millin levyistä kalaa liki läpikuultavaa kalaa olisi pohjahiekasta erottanut.

Kauniita unia toivottaa kalanviljeliä ; )

9 kommenttia:

 1. heh, siinä olisi ehkä syy kaivaa valokuvausvehkeen manuaali esille, meinaan jos sen pikkiriikkisen kalan vaikka saisi digitaalisesti vangittua.

  VastaaPoista
 2. Huomenta ja onnea pikkiriikkisen kalavauvan johdosta! Etkö zuumilla saisi sitä kuvattua? Mukavaa kuvauspäivää sinulle ja odottelen kuvaa vauvasta!

  VastaaPoista
 3. Onnea kalavauvojen johdosta! Ovatko millejä? Kokemuksesta tiedän miten vaikeaa on kuvata ylipäätään mitään akvaariossa olevaa, joten pikkuruisten kalanpoikasten kuvaaminen onkin haaste :) Meillä on vieläkin kahdeksan partiksenpoikasta hengissä, mutta onneksi kutuinto on loppunut.

  VastaaPoista
 4. Huomenta täältäkin ja onnittelut kalavauvojen
  johdosta!

  VastaaPoista
 5. Hyvää huomenta täältäkin! Onnea onnea vain!!! :)

  VastaaPoista
 6. Akvaario olisi ihan hyvä olemassa mutta meillä kun kissat pyydystää lintuja ja kaloja jopa telkusta niin mitenkähän akvaarion kävisi.Joka viikko sais olla uusia kaupungista hakemassa.kirjoitteli Tarikka

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista ja kalavauva onnitteluista kaikille!
  Saas nähdä kokeilenko James Bond ja mahdoton tehtävä siis pikkukalan kuvausta. Pukkaa pikkukalan henkiinjäämisvietti olemaan vahvempi kuin kuvassa poseeraus vietti ; ).
  Oletan sen olevan miljoonakalan, mutta voi se olla platynkin. Nyt pitää olla rohkeita kaljoja, kun pikku-ukkon katselu tapahtuu käsilläkin tömmyyttäen. Arat kalat menisivät piiloon ja sitten ei olisi mitään hauskaa katseltavaa.

  VastaaPoista
 8. Jaa jaa, niin sitä maaliskuulla heilutellaan munia ja huhtikuussa päästään kätilöksi. Näin ainakin meilläpäin kalanviljelylaitoksella. Niin se vain kevät pukkaa rintaan akvaariossakin ;-)

  VastaaPoista
 9. No pöh kirjoitusksen hukka vei.
  Kiitos kommentista saga!; ) kalanviljelylätäkössä ei sentään munia tarvitse huljutella.

  VastaaPoista