sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Surullista

Hyvin hauras onelämänlanka.

Niin lohdutonta,kun se katkeaa väkivaltaisestiliianaikaisin.


15 kommenttia:

 1. Surullista, äärettömän surullista. Ja pienessä kaupungissa kun aina löytyy tuttava jolla on tuttu uhrien joukossa tapahtuva tulee käsinkosketeltavaksi.

  VastaaPoista
 2. Aivan käsittämätöntä. Minäkin mökkeilen tapahtuman lähellä, tunnen ihmisiä jotka tuntevat uhreja. Suru on suuri aivan kamala. Oma tyttäreni perheellinen asuu Hyvinkäällä lähellä tapahtumaa. Kosketti todella rajusti, mikä tekee ihmisestä sellaisen että tuhoaa toisten elämän lopullisesti?

  VastaaPoista
 3. Todella järkyttävää. Miten ihmisellä voi olla oikeutta tehdä mitään tällaista.

  VastaaPoista
 4. Surullista on - näköjään myös itse tekijälle joka ei taida ymmärtää mitä on tehnyt ja miksi...

  VastaaPoista
 5. surullisinta on vielä se että tämä kaikki vain jatkuu..nuoret voivat pahoin.. monet ihmiset voivat pahoin, mieli järkkyy. tarvitsisimme tiukennettua aselakia, sekä mielenterveyden hoitoa paljon lisää

  VastaaPoista
 6. Koskaan ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän. Se nähtiin taas todeksi Hyvinkäällä. Surua on monessa perheessä eikä vähiten ampujan kotona. Ei oikein käsitä, miten hetken mielijohteesta voi avata tulen ikätovereitaan kohti. Eikä katumus auta, sillä monen elämä on sammutettu ja tuhottu. Mikä meitä vaivaa?

  VastaaPoista
 7. Järkyttävää. Mikä on tarkoitus tällä.
  Kunpa huomaisimme nuorten hädän ajoissa.
  Taivaan Isä auttakoon meitä siinä.

  VastaaPoista
 8. Todella surullinen tapaus ja olen aikatherinen kanssa samaa mieltä, että ihmiset voivat huonosti tällä hetkellä, jotain pitäisi tehdä ja pian!

  VastaaPoista
 9. Käsittämätöntä ja surullista.

  VastaaPoista
 10. Oli todella järkytys kun lauantai aamuna aukaisin tv:n ja oli tiedotus tilaisuus juuri menossa enkä heti tajunnut missä tämä oli tapahtunut.
  Pistää miettimään missä ollaan menty vikaan.

  VastaaPoista
 11. Ei näitä viimeaikaisia surmatöitä voi käsittää. Sitä miettii, että onko tämän päivän nuorilla ja perheillä todellakin niin vaikeaa, että tällaiseen päädytään, vai onko tiedotusvälineiden uutisoinnilla yllyttävä vaikutus.

  VastaaPoista
 12. Kiitän teitä kaikkia myötätuntoisista kommenteista!

  VastaaPoista