lauantai 2. tammikuuta 2010

Kylmää tammikuussa niin poutaa heinäkuussa

Vuoden alku lupaa todellakin poutaista heinäkuuta. Aamulla mittari näytti -18 astetta eteläsuomessa. Nyt töistä tultuani katsoin mittariin niin pakkaspoika on kirmaillut kartanolla niin, että pakkanen on kiristynyt  - 22 asteeseen. Voitte arvata, jotten jäänyt kuvaamaan kaunista kuuta vaan aikas äkkipikaseen pistelin vajaan kilometrin kotiin.

Aamulla ennen töihin lähtöä kudoin pikku-ukon villapaidan etukappaletta eteenpäin.
Nyt on tullut puuhattua enemmän askartelujuttuja ja kutominen on jäänyt laps'puolen asemaan.

Vävy laittoi anopille taustakuvaksi sen uuden vuoden aattona näpsäisemäni pakkasaurinkopuut kuvan. KIITOKSET VÄVYLLE!
Olisikohan anopissa ainesta oppimaan ihan ite laittamaan zzz>>>>/ %``^ merkkejä niin, jotta taustan saa vaihdettua. ? Sitäpä ei voi tietää. Noh, jos en ihan alvariinsa vingu kuvaa vaihtamaan niin ehkäpä anoppi pääsee karjalanpaistilla. Karjalanpaistin teon osaan ; )

Joskohan olisi aika mennä iltatoimiin ja valmistautua höyhensaaren matkalle. Sinne taitaa matka taittua purren sijaan liukkaasti reellä.

Sukkelia koukkuja, puikkoja sekä neuloja alkavalle vuodelle!

4 kommenttia:

 1. Kyllä on kunnon pakkasta täälläkin. Voi kunpa olisikin sitten kesällä hellettä! Napsin eilen hyvin samantapaisia kuvia kuin sinäkin olit ottanut. Minun kuvissani vaan juoksi kaksi poikaa ja yksi koira milloin missäkin kohtaa :D

  VastaaPoista
 2. Pakkasta 27,9 aamulla - kääk. Uuni lämpiämään ja rieskaleivät saivat rapsakan pinnan, eli voitolla ollaan pakkasesta :).

  VastaaPoista
 3. Jestas sentään millaisia pakkasia teillä on!! Täällä (onneksi) jää vielä alle -20. Toivottavasti tämä tietää nyt sitten sitä että kesällä on lämmin ;)
  t. Bemu

  VastaaPoista
 4. Kiitän kommenteista Huopatossunen, Littleragdoll ja Bemu! Työkaveri kertoi aamulla olleen - 27 astetta pakkasta. Hän asuu kaupunginosassa, joka on Salpausselänharjun supassa. Nyt on enää - 8 astetta ja lunta tupruttaa. Tulin nääs just töistä.
  Toivottavasti vanhankansa tietää mistä puhuu ;)
  ja tulisi poutainen kesä. Vettä ropsaisisi niin, jotta ruoka kasvaa pelloilla ja juomaa piisaa.

  VastaaPoista