lauantai 30. tammikuuta 2010

Oisko mitä, jos lukisi käyttöohjeen ?

vai ottaa uuden popittimen haltuun painellen nappuloita kuin soittaisi pianolla kissanpolkkaa. Noh, tällä viimeksimainitulla metodilla olen popittimen toimintoihin tutustunut. Sitten on vielä edessä tämä toinen osio käs'kopelolla toimiminen ilman rillejä. Tahtoo tarkoittaa käytännössä äänikirjaa unisaduksi ja rillit ovat jo siinä vaiheessa telakalla.
Eipä masinassa ole ollut muuta kummallista kuin tämä mp3 osion haltuunotto eli mitä mittarissa lukee,kun painan stoppia ja kuinka saan jatkamaan kyseisestä kohdasta. Mitä numeroita tarkkaan ja mitä nappulaa painelen päästäkseni haluamilleni numeroille. Numeroita näytössä on kuin alkemistien kaavoissa, mutta kyllä tuokin homma takaraivoon iskostuu ennemmin tahi myöhemmin.

Pikku-ukon synttäreille mennessäni oli ihan pakko kuvata ohi mennessäni Hitsaajat patsasjo on tullut hitsaajalle hiki hitsatessa, kun on jääpuikkoja kasvatellut.Viimekesän kotikylän Taju- tapahtumassa Hitsaajat oli tämän näköinen. Taideteoksen tekijät voit lukasta jaluksen kupeesta. Klikkaat vain kuvaa isommaksi.ja sitten suurin piirtein samasta kuvakulmasta
Kukkutimurunen ja huivi. Jahas laitto tämmösen minulle kaulaan.no, antoi sentään myös leipää.Pikku-ukon ihan eka syntymäpäiväkaakkuTöissä pidin virikeryhmää ja keskustelimme talvenselän katkeamisesta ja kuinkas ollakkaan hyppäsimme keskustelussa asiasta kukkaruukkuun. Rouva 90+ v kertoi isänsä kasvattaneen kessua ja toinen rouva karvaa vajaa 90v kertoi äitinsä kasvattaneen pippuria.
Tarina ei olisi Tarina ellei tällaiseen pippurin kasvatukseen innostuisi. Tuumasin asukkaille että käynpä kysymässä Herrä Googlelta mitä hän neuvoo. Tuohon kommenttiin eräs rouva heräsi omasta maailmastaan ja totesi, jotta herra Kuukkelikselta johon minä vastasin, jotta ehkäpä rouva Kuukkelis on tässä asiassa viisaampi. Viisautta ei ollut runsaasti tarjolla, kun asiasta oli vain keskustelu ketju. ja sen pohjalta nyt mennään.

Pippurimyllylle piti mennä. Sain sen ihan itse auki eikä tarvinnut käydä soittamassa naapurin sedän ovikelloa.roseet ja viherpippurit likoamassa.Antaa pippureiden liota yön yli ja sitten multaan.

Loman alottajaisiksi keittelin paperipöperöäja tulihan hassun väristä. Voisiko sanoa luonnon kanervaa väriksi. No, jos korttipohja on räväkkä niin siihen uppoaa kaik' dekoreeraus.

Avara luonto alkaa kohta joten toivottelempa kylässäkävijöille lupsakkata lauantai ehtoota!

5 kommenttia:

 1. Joo-o, kyllä on kesällä ja talvella eroa niin kuin kuvistasi näkee (ja niin kuin kuuluu ollakin). Tosimakea yksivuotiskakku Pikku-ukolla ja huivi on ihan sävy-sävyyn kakun kanssa!! Toivotan onnea pippurinkasvatukseen :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lauantai- iltaa sinullekin!
  Toivon että saat pippurin kasvamaan, tsemppiä
  kasvatukseen:)

  VastaaPoista
 3. Ihan mainio tuo kuva missä leipä on kädessä :D

  VastaaPoista
 4. Ihania patsaskuvia! Ja tuo ihanan suloinen hymypoikasi on niin mumelo ihana liina kaulassaan ja leipä kädessään. Saiko hymypoika ollenkaan kakkuaan? Tosi upea kakku! Onnea hymypojalle 1-vuotis päivänään! Mukavaa sunnuntaita teille kaikille täältä yläilmoista!

  VastaaPoista
 5. Hieno kaakku, aijai. Kuukkeli on kiva :)

  VastaaPoista