torstai 14. tammikuuta 2010

Uusi hammas

Tänään on ollut hammaslääkäri päivä ja pikku-ukon mummuilu päivä. Tuo ensimmäinen ei nyt niin ihastuttavaa ollut, mutta onpa nyt jälleen paikka hampaassa. Hammas on oikea kohtalon hammas. Siitä lähti paikka joulukuussa ja nyt lauantaina se paikka nassahti uudelleen irti. Mari sitä jo arvelikin että näinköhän pysyy. Nyt siinä on siis uusi paikka ja se meni ns. takuupaikaksi. Ja näin ollen ei tarvinnut hammaslääkärillä kaivaa kuvetta alkuunkaan. Mikä ihaninta asiassa, voi taas rouskutella porkkanoita, nam!

Pikkuperhe tuli asioille tänne tyttären lapsuus kotokylälle. Mummu lupautui lapsenlikaksi, jotta saavat hoitaa asiansa rauhassa.
Pikku-ukolla oli metka ilme ( mihis mummu nyt lähtee, kun minä just tulin), kun heräsi päiväunilta ja mummu vilkuttaa heipat hammaslääkäriin lähtiessä.

Kyllä me ennätimme sitten touhutakin.

Villapaita malli oli jokseenkin liikkuvainen, mutta hyvin kuvauksellinen. Oma moka, jos kuvaaja ei ennättänyt pysyä mukana ; )

Villapaita ja komia pikku-ukko
ja jumpperi varman päälle kuvattuna ; )
villapaita sivusta
pikku-ukko kavereita morjenstamassaja villapaita takaa. On kuvakulmaa eest' ja takkaa. Kudoin puseron mukaellen Novitan Muksu extran 2008 ohjetta 18. Pakko oli hitusen ohjetta muokata, kun lankana on Isoveli color. Muutoin olisi tullut vävylle jumpperi ; )

Seuraavaksi täytyy pistää villapöksyt puikoille, mutta neulos on varmaankin ihan perusneuletta ilman kommerverkkejä. Niin villahousut joutuvat vielä tälle talvelle.

Sitten säätiedotus - 5 astetta utuisen usvaista pakkasta. Tuulenhenki ei ole ollut rivakkaa ja kaunis kuura on pysynyt puiden oksissa

Serkkupoika soitti ja johan tuli naurettua makiat naurut usseempaan otteeseen. Oikeat taatan tarinat!

Johan tässä joutaa koht' ilta toimiin ja höyhensaaren purteen.

Kauniita unia kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen villapaita! Sopii pikku-ukolle kuin nenä päähän! Hyvää yötä!

  VastaaPoista
 2. No niin upea villapaita, nyt ei pikku-ukko palele. Ja pulkkailu kelitkin vielä.

  VastaaPoista
 3. No jopas on upea villapaita! Ja pikku mieshän seisoo jo omilla jaloillaan, että kyllä aika menee nopiasti. Vastahan pikku mies oli Pikku mies ja nyt on jo MetriHeikki! Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Paidasta tuli tosi kaunis ja sopivan kokoinen, vaikka epäilitkin mittojesi tarkkuutta. Kyllä tuossa paidassa kelpaa ulkoilla!

  VastaaPoista
 5. Hieno paita Pikku-ukolla. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ja kehuista Sirisan, Teppana, Helena, Huopatossunen ja Littleragdoll!

  VastaaPoista