maanantai 28. joulukuuta 2009

Oppia ikä kaikki osa yks'

Laitoin lintu sinisen köökin kynttiläkruunuun muiden sinisten joukkoon.
Herttileiri sentään ... köökini näyttää ihan hilukilukaupalta ; ) entisvanhasen piikalikan kamarin puolelta.Vaihdoin ... siis... otin pois joululiinan ja löysin pikku-ukon pahan päivän varalle pipari jemman ( voisin olettaa kyseessä olevan muumipeikko piparin ilman tassuja ja päätä). Esikoisen kanssa hujautimme köökinpöydän oikealle paikalleen Tapanina ja pikku-ukon paikka meni ikkunalautaa liki. Eikä meistä kumpikaan kurkistanut liinan alle. Oppia tämäkin ; )


Kuopuksen tyttöystävä toi kauniisti kukkivaa jouluiloa.Kävin tänään kirjastossa ja löysin tällaisia kirjoja. Virn ja hih kuopuksen farskut leiskahtivat silmissä kuin salamavalo ; ). Juu-u en aio kuitenkaan hänen karderobille mennä vaan mahdollisesti pöyhäisen tilkkutöihin jemmattuja farskuja. En ole tarkemmin vielä kirjoja katsonut, joten kirjastossa plaraamisen perusteella en voi ihan taatusti sanoa poikiiko kirjat jonkin sortin käs'veskan vai kuinka käy. Voihan noista kuitenkin niksejä painaa takaraivoon jos ei muuta.
Viattomien lasten päivän keli on ollut usvainen ja mittarissa se elohopean tilalla oleva tökötti on kiikun'kaakun plussan puolella. Oli tahmea keli tarpoa kirjastoon ja sieltä kotiin. Jalkakäytävät olivat ihan lumipöperöllä.

Töissä kuuntelin ruokasalissa lounaalla miestenpöydän keskustelua puolella korvalla. Papat suunnittelivat kiljun tekoa. Harmitus, että pappa kaartista suurin osa meni ruokalevolle enkä voinut kysäistä reseptiä. ; ) mielessä hihitytti, jotta pojat ovat poikia, vaikka ikää olisi mittarissa liki 90 v.

Jahas olisikohan tässä tämä tarinointi ja lukekaahan kylässäkävijät myös tuo alempi tarina ... jatkuu ... po-lom-pompom
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti