perjantai 4. joulukuuta 2009

Joulukuu ja näyttää ihan talvelta

Parin pakkaskuura päivän jälkeen tänään aamulla satoi hiljakseen lunta ja toinen tupsaus tuli iltapäivällä. Ei parane katsoa nurmikkoalueita niin talven illuusio säilyy ; ) . Pakkanen on lauhtunut aamun -3 asteesta -1 pakkasasteeseen, joten tämäkin ohut lumivaippa voi olla lyhytaikainen ilo. Täytyy ihastella ja nauttia näkymää nyt eikä surra etukäteen lumen sulamista.

Tänään oli höpsö työpäivä, kun oli 13.00-16.00 kehittämisiltapäivä ja sitä piti notkua ootellen aamu ja kaupassa käyti nipisti illasta ja sitten sitä oottelikin saunavuoron alkamista.

Kertakaikkisesti olihan siellä löylyn lämmössä ihana istuskella ja fundeerata kaikenlaisia putkahtelevia ajatuksia.

Hih tässä, kun elää kaksoiselämää noiden kameroiden kanssa niin vanhassa oli töissä painamia liinan/leivinliinan kuvia. Sitten tietysti kuvasin hät'hätää Kliiviankin. Metkaa, että nyt nousee kukkavanakin vaikka osa kukkasista on jo kuihtunut.

Villasukkaenkeliliina
enkeleitä pari
leivinliina, joka olisi pitänyt painaa ensin ja sitten vasta kirjoittaa resepti. Noh, onpahan itsetehdyn näköinen ; )
ja toinenja sitten Kliiviaa

 
Taidanpa aloittaa lämppäreiden teon, jotta pääsee nukkumaankin ihmisten aikoihin. Sitten huomenna pirtsakkana aamuvuoroon.

Viihtyisää iltaa kylässä kävijöille!

2 kommenttia:

  1. Ihania leivinliinoja olet tehnyt ja voi, miten kaunis Kliivia! Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää! Antibiootti on auttanut ja verensokerikin normaalissa lukemissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Helena! Mukava kuulla, että troppi puree ja olet toipumaan päin!

    VastaaPoista