maanantai 21. joulukuuta 2009

Tiu tau tilhi


harjoittelu jatkuu hyvin nukutun yön ja hammaslääkäri reissun jälkeen.
Nyt saan naputeltua tarinaa kuvan yläpuolellekin. Ehkäpä vain olin väsyneenä turhan kärsimätön.

Uudet rillit teki ulkona liikkumisen hauskaksi. Ylämäessä oli pikkuinen kuoppa ja alamäessä näytti heti jalkojen edessä olevan pieni mäenkumpare. Noh, aivot tottuvat pian oikomaan moiset kuopat ja mäennyppylät ; ) , mutta portaiden alas meno on ollut aina silmilleni haasteellista ja oletan näin olevan edelleenkin. Harjoittelen siis myös katsomaan uusin silmin maailmaa.

Lauantaina kävelyltä ja kaupasta kotiin tullessa näin hienon tilhiparven, jota en kyllä kuvannut. Kassin nyssäköissä oli ihan riittävästi retuuttamista.

Nämä tilhet kuvasin joulukuun alussa. Virn ja hih harjoitellessani uudella kameralla zoomausta.


Kuten tietää elämässä tapahtumat voivat muuttua yks' kaks' . Niin kävi tilhiparven jäsenilläkin lepäillessään oksilla. Varis tulla lehahti ja halusi myös lepäämään samaisen kuusen larvaan. Minä harjoittelijana en ihan tietenkään kerennyt zoomini kanssa perässä ja tuloksena on reipas tusina tilhiä lentoon pyrähtäneenä epätarkassa kuvassa.


Töihin lähtö touhut pitäisi aloittaa ja lounastakin olisi hyvä syödä, kun ei voi tietää milloin töissä ennättää ruokailemaan.

Hyvä Tuomas joulun tuopi ....

Rauhaisaa Tuomaan päivää kaikille!
Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Kyllä uusiin lasiin aina vähän aikaa kestää tottua, ettei kompastele :). Isomman oikeudella se variskin touhuaa, näkemä.

  VastaaPoista
 2. Huomasin saman asian: portaat ovat haasteelliset uusien lasien käyttöä opetellessa. Hauskoja lintukuvia sinulla. Meidän linnustoomme eivät kuulu tilhi sen paremmin kuin variskaan.

  VastaaPoista
 3. Ai jai kun tuli nauru pitkästä aikaa; uudet rillit on kyllä varsinainen tasapainoiluharrastus :D:D Oikein mukavaa Joulun aikaa tarinamummulle ja pikku-ukolle!
  t. Bemu

  VastaaPoista