maanantai 9. marraskuuta 2009

Harmaan marraskuun harmaa maanantai

Pakkasta on kaksi astetta ja valkeita tikkuja sataa. Jalkakäytävä keittiönikkunasta katsottuna näyttää kuuraisen liukkaalta. Toivottavasti ei tule työpäivä aloitettua kuperkeikoilla tai latinalaisilla tansseilla.

Eilen kitkuttelin tyttären huppuhuivia eteenpäin katsellen viikon aikana tallennettujen brittidekkareita. Huivi on siis hyvällä mallilla. Lanka loppui ja ajattelin ottaa uuden kerän sisältä ja alta langanpäät, mutta eipä se onnistunutkaan. Graniitinharmajassa seiskaveikkakerässä oli sisällä sellainen mytty, josta ei hyvällä tahdollakaan saanut langanpäätä ulos. Ajatus oli fiksu, muttei toiminut tälläerää käytännössä. Olisihan se ollut helppoa, kun olisi jäänyt korkkaamaton kerä. Noh, seuraavalla kerralla ennen käyttöönottoa langat on punnittava köökivaakalla. Siis pikkaisen oheistoimintaa ennen uutta neuletta.

Eilen jäi nämä kuvat laittamati ;)

Nuoresta vitsa väännettävä kädentaitoihinkin.
Pikku-ukko taiteilee isänpäivä ylläripylläriä äidin ja mummun ollessa assistenttina. Äiti hoiteli homman, ettei tule pikku-ukolle poskipunaa tahi jotain muuta väriä ja mummu hoiteli paidan pysymisen paikoillaan. Ajanhengen mukaista tiimityöskentelyä.
Tuima keskittynyt ilme

Pikkuinen maalausväline
ja tyytyväinen kankaanpainaja.
Lopputuloksena oli kaksi hauskaa T-paitaa.

Suojaessun leikkasin ihan tavallisesta 30litran roskapussista ja ihmetyksekseni se ei pikku-ukkoa juurikaan haitannut. Paitsi, kun se jäi polvien alle ja konttaaminen ei enää luonnistanut. Pikkaisen hän sitä rapisutteli ens'alkuun todetakseen mitä se mummu nyt keksi.

 Juu-u poresuutinkin on paikoillaan. Putkimies tyttöystävän käsissä lukkopihdit sanoi diks'diks' ja suutin oli vaihdettu muutamassa minuutissa. Nyt emme enää saa käsienpesussa kokovartalosuihkua, mikä ihanuus!

Aurinkoista mieltä kylässäkävijöille!

4 kommenttia:

 1. Kylläpä isä sai hienon paidan! Hyvä että sujuu taas pelkkä käsipesu; ei sitä kahtakymmentä kertaa päivässä viitsisi suihkussa käydä :D

  VastaaPoista
 2. Tulin vastavierailulle.
  Ihana Pikku-ukko! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista ja vierailuista Marginata, Littleragdoll ja Äiti-puffa! ;) enää ei tarvitse pikkupesuille mennessä pukeutua jätesäkistä tehtyyn suojaessuun hih!

  VastaaPoista