tiistai 3. marraskuuta 2009

Se pätee vieläkin ...

että koulunpenkiltä kotimatka kestää ainakin tuplasti menomatkaan verrattuna ;) .Kuinkahan isoksi tytöksi sitä pitää kasvaa, jotta matkat sujuisivat yhtä ripeästi. Ehkäpä matkan keston syyksi voisi sanoa sen, että menin sitä metsäreittiä. Jep, sitä samaa mitä laskettelin vapun tienoilla sairaalalta lastakädessä fillarilla. Nyt, siellä tehdasalue kohdalla oli liikennettä ja autoissa kääntyili päät yrittäen nähdä mitä minä patsastelen keskellä mäkeä.
tuota minä patsastelin ja tähtilin kamerallani.

Valo oli hauska kuun noustessaa ja auringon laskiessa mailleen.

Yhden kuvan, jonka olisin halunnut laittaa tänne niin tein mummublondit keskustellessani vävyn kanssa samalla puhelimessa, kun pienensin sitä. Jonnekin se mennä kiiruhti eikä kertonut mennessään minne. Toivottavasti en poistanut sitä jo kamerasta.

Haavahoitokoulutus oli kiintoisa toukkahoidon osalta ja muutamalta muulta osin hoitajan näkökulmasta ajatellen. Kyllä toukat kuvien perusteella olivat rivakoita katteen poistajia.

Akuuttia katsellessa kitkutin huppuhuivia eteenpäin. Joutusaa on kutominen 8puikoilla!
jahas seuraavan blogipuuhan kimppuun

2 kommenttia:

  1. Kylläpä saitkin hienon kuvan kuusta! Mukavaa päivän jatkoa ja kiitos postista! Jatkan etiäpäin!

    VastaaPoista
  2. Juuri tällä viikolla katsoin jotain ohjelmaa, jossa oli käytetty toukkia haavan hoidossa. Kuulostaa hurjalta, mutta toimii varmaankin, jos hermo kestää katsella :).

    VastaaPoista