torstai 26. marraskuuta 2009

Karanneita korppuja

Olen sitkeästi koettanut etsiä uuden leluni eli kameran tallennusohjelmasta vai mikähän se oikealta nimeltä on. Eipäs jumituta pikkuseikkoihin... ;)
mutta en ole vielä löytänyt sitä pienennä nappulaa. Onneksi näpsin korpuista useamman kuvan ja niitä nyt  vilisee bittiavaruudessa jokunen. Jos, siis pätkähtää vehnäkorppu valkoinen vastaan niin siinäpä Tarinalta karannut korppu on. ; ) . Ne olivat hyviä joten vassokuu ja suu makeaksi, jos sattuu kohdalle.
Korppukuvia on vielä jokunen jäljellä joten sitkeä muokkausnappulan etsiminen jatkuu.

Töihinkin tässä pitäisi joutua ja hiuksetkin ovat vielä märät, lounas syömättä, silmät piirtämättä päähän ja eväät tekemättä.

Pitäisiköhän lopettaa sen pienennänappulan etsiminen ?

Mukavaa sateista torstaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onnea nappulan etsintään. Minulla on kadoksissa jokunen skannattu kuitti (työasioita). Siellä ne varmaan sinun kuviesi kanssa naureskelevat meidän etsinnällemme. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Marginata! Jep, nyt on joku salaliitto datalla ihan selkeästi. ; ) hih se Jenkkien tiedustelusatelliitti on tainnut mennä ihan sekaisin ja imee ihan höpsöjä korppukuvia. Toivottavasti se datajemma sylkäisee sinun kuitit sentään takaisin.

  VastaaPoista
 3. juu, jotain ihmeellistä nyt tapahtuu bittiavaruudessa, sillä meillä on uusi tietokone ja se toimi yhden ainoan päivän ja sitten ei voinut kirjoitella enää! Tässä on mennyt koko tämä päivä koneen kanssa, joten otinpa tämän vanhan koneeni esille, jotta saisin raapustaakin jotain. Oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä ja tavataan taas Höyhensaarilla!

  VastaaPoista
 4. Kiitän kommentistasi Helena! Toivottavasti pentagonissa ovat tyyytyväisiä tutkaillessa kaikkea karannutta tahi siepattua dataa ; ) . Minä otin myös esiin vanhan kameran, jos jotain edes saisi kuvattua. Höyhensaaren tyynysotaan varustaudun seiskaveikalla ja norjalaisella pässinpökkimällä. Ihania unia ilonpesään!

  VastaaPoista
 5. Korput ovat varmaan maata kiertävällä radalla jo. Netistä saisit kyllä vaikkapa sellaisen ohjelman kuin Photofiltre imureerattua Tietokone.fi sivulta, jos jaksat opetella käyttöä. Sillä saa justeerattua kuvaa ihan mielin määrin, esim. vaikkapa Resolution 72 käy nettikuviin ja fyysinen kokokin menee aika pieneksi.....

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista Littleragdoll! Torstaina on karjalanpaisti päivä ;) ... vävy tulee katsomaan ohjelman ja viisaa anopin kädestä pitäen kuvien fiksaus maailmaan. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

  VastaaPoista