tiistai 24. marraskuuta 2009

Kumisaapas sadesäällä paras on ...

Tämän vapaapäivän olen mummuillut. Hyppäsin puolenpäivän junaan ja matkarattona kudoin baktusta. Pyöröpuikoilla kutomisesta ranne ei irvistele lainkaan. Siis hyvä keino lepuutella rannetta ; )

Tytär ja pikku-ukko olivat asemalla vastassa ja mummuilu päivä alkoi kaupassa käynnillä.
Tikkurilan prismakaupasta löytyi tällaiset 22 numeron ihanuus hauskuudet.

Pikku-ukko oli tosin sitä mieltä, ettei saappaat jalassa voi kävellä, mutta niillä on kiva leikkiä. Hih ;) harjoitusta tuleviin saappaan heiton MM-kisoihin?

Mummu könysi pikku-ukon kanssa lattialla ja oli kiipeilytelineenä. Mukava oli taas leikkiä kukkuuta, hopotihoita ja sen sellaisia leikkejä. Eikä mummun polvissa ole mustelmia.(ainakaan vielä)

Mummu hankki uuden lelun. Noh, vävy suoritti fyysisesti tämän kameran hakemisen. Sillä sitten leikimme ja näpsin aikas monta kuvaa kukkutimurusesta.
Kuvat ovat nyt kamerassa ja sen tallennus-asia-ohjelman asennan vasta huomenna koneelle, muutoin voi olla hyvin lyhyet unet ennen aamuvuoroon menoa. Ja, jos ongelmia tulee tee se itse asennuksessa niin täytynee konsultoida puhelimitse vävyä.

Joskohan sitä olisi fiksu ja lähtisi iltatoimiin ja odottelemaan höyhensaaren purtta vällyjen väliin.

Kauniita unia kaikille!

6 kommenttia:

 1. Vau mitkä saappaat! Mulle kans! Oliko siellä kaupassa noita myös koossa 38 ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Marginata! Silmä etsi vain pikkuruisia saappaita. Piipahdahan teidän lähi prismakaupassa. Pahoin pelkään, että nämäkin saappaat kuuluvat ikärasismin piiriin kuten Pikku Myy saappaatkin. :(

  VastaaPoista
 3. Wau, mitkä saappaat pikku mies saa pikku jalkoihinsa! Taitaapa mies hukkua vielä noihin saappaisiin jonkin aikaa. Mutta oikein mukavaa illan jatkoa mummulle!

  VastaaPoista
 4. Onpas komiat saappaat pikku herralla! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Helena! Kyllä ne pikku saappaat ovat sopivat pikku-ukolle. Saimme ihan sovitettua, kun pikku-ukko ei malttanut käydä päiväunosille. Ei auttanut mummun juttelu ensin päikkärit niin sitten jaksaa leikkiä ;).

  VastaaPoista
 6. Olipa rosmosaappaat sanoin tyttärelleni nähtyäni erään edullisen myymälän joululahjamainoksen, jossa oli "lehmännahkasaappaat" jotta mulle kans. Kokoja oli 36 asti, mahtuiskohan mulle?

  VastaaPoista