sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Havukka-ahon ajattelijana

ja vähän sen suuntaisiakin ajatuksia on päässäni pyörinyt kuin sillä entisellä enklesmannilla ottaakko vai eikö ottaa se pandemiarokotus. Jos, influenssarokotuksesta saan lentsun niin enkös voi vallan hyvin pelata upporikasta rutiköyhää ja sairastua siihen nasupossutautiin sitten oikeasti eikä rokotteesta?!

Eilen illalla töistä tullessa mittari näytti 38,1 astetta ruumiinlämpöä. Mikä ruumis on lämmin? Se, jonka vitaalitoiminnot ovat juuri päättyneet, muut mielestäni ovat aikas kylmiä.
Aamulla kyllä itseänikin hirvitti, kun jalkani ilmeisesti lähentelivät tätä ruumiinlämpöä ja jalkaterä koski peiton alla toiseen jalkaan ja se oli jääkylmä. Oli ihan pakko laittaa sukat jalkaan, eihän sitä itseään halua möröttää kylmällä.

Pitkien päiväunien jälkeen olen ollut sohvan kuningattarena torkkupeiton alla ja katsellu Morsen sekä sen Kiinasta löytyneet muumiot dokumentin. Ilahduin, kun Strömsö alkoi ihka uusin jaksoin. Olihan siellä tutun oloista helmien tekoa. Todellakin nuoruusvuosilta XD ...

Eipä tässä jaksa betonimyllyn ääressä kauaa olla torkkupeitto harteilla intiaanipäällikköttärenä olla.

Tyttären sukat kuvasin jämävirkkuu villikseni päällä
Tytär toivoi niihin nauhakujan ja tokihan äipä sellaisen toiveen täyttää nauha ja nappi ovat vain esimerkkinä sukkasomisteesta.

Nappihöpsö, kun olen niin nappasin kuvan myös villatakkini napista ;)
Nyt painun pehkuihin tahi sohvalle köllölleen

ja toivotan mukavaa pyhäiltaa teitille!

1 kommentti:

  1. Yritähän nyt vaan parannella itseäsi, äläkä tule siihen possutautiin, jottei sinuakin syödä sitten jouluna, meinaan.! Oikein lämmintä alkuviikkoa lähettelee täältä Ilonpesän asukit!

    VastaaPoista