torstai 8. lokakuuta 2009

Syksy ja myrskyinen yö

Kävin tänään elämäni ensimmäisessä influenssarokotuksessa, kun talo tarjosi. Sitä vain ihmettelen, että me rokottajat menemme rokotukseen työterveyshuoltoon ja ruuhkautamme sen. Oletan, että heillä on siellä ihan riittävästi puuhaa ja askaretta tavallisten tautisten kanssa. Maalaisjärkeä käyttäen voisimme rokottaa osastolla toinen toisemme, mutta se taitaa olla liiaan simppeliä.
Jos, lentsu tulee niin ei voi tietää sata varmasti syytä. Rokotukseen mennessä vettä tuli kuin aisaa kera tuulen tuiverruksen. Tuntui, että vettä sataa myös maasta käsin. Sadetakki on oiva kostyymi sadekelille, mutta halavatun kylmä palttoo, kun lämpötila on hät'näppää nollan paremmalla puolen ja taivas on sees sekä tähtösiä täynnä. Oli taivaalla kaunis lonttoposki kuukin. Nii'in, jos lentsu iskee kumpaa syytetään rokotetta vai säänmuutoksesta johtuvaa kehnonlaista pukeutumista?

Myrsky riepottaa koivu parkaa ja raapimaäänet ikkunaan sopivat hyvin tähän kummitustentuntiin.

Joutuin vain nyt NukkuMatin luo höyhensaarehen....

2 kommenttia:

  1. Täällä jälleen myrskyn jälkeen on poutasää ja aurinko armas paisteleepi Ilonpesään ja paistaahan sinne kuukin! Oikein leppoisaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Tulinpa tänne kurkkimaan, täytyy käydä vastakin kylässä :).

    VastaaPoista