keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Konsta Pylkkösen sinisiä ajatuksia hipoo

muutama asiaa eilen ja tänään....
Unohdin eilen kelloni työnutun taskuun. Kotona oli olo ilman kelloa on kuin pikkuhousut olisivat puuttuneet. Miksi töissä on täysin luontevaa olla ilman rannekelloa ja kotona kuin tosiaan nimettömät olisivat hukassa?
Eilen töistä lähtiessäni seurasin jonkin aikaa ampiaisen pörräämistä. Mikä pani ampiaisen liikkeelle lämpö vai kehno uimataito, kun lämpötila oli 8 astetta ja vettä tihnuutellut & ropissut useamman päivän? Oliko käpytikalla päänsärkyä, kun roikkui ylösalaisin koivunoksassa nokkien koivunlehtien alapintoja?

Käsityörintamalla on ollut teemana pötkylät ;)
eskimopipoja ja huppuhuivia työn alla.
Töissä oli puhetta eskimopiposta ja koetin selittää, jotta sellainen perinteinen vauvanmyssy aikuisen kokoon kudottuna. Noh, täytyi viedä esikoisen pipon tekele näytille mitä tarkoitin. Asukas pappa tuli siihen katsomaan akkain touhuja. Hän katseli kiinnostuneena neulosta pilke silmäkulmassa ja minun oli pakko kysyä mitä miettii... totesi ei tiedä mihin haluaa mennä ja sormella viisasi kasaamattoman pipon reunoja. Hieno oivallus häneltä, koska suuntaahan muutetaan neulomuksessa het' kotvan päästä.
Enkelinsilmäpelakuun kukkien väri on myös ihmetyksen aihe, kun uudet kukat ovat liki orvokin väriset.
Amazoninliljan kukinta on edistynyt jo koht'sillään vaiheeseen

Kliiviakin kukkii kohta ellei jo kuki ilman kukkavanaa.

viihtyisää iltaa kaikille kylässäkävijöille!

5 kommenttia:

 1. Ihanan kauniita kukkia! Ja ihanat pipot olet tehnyt! Nyt vaan heipparallaa vaan ja Höyhensaarta kohti purttani viekää!Hyppääppäs mukaan!

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä, että joku kukkapeukalo saa kukat myös kukkimaan :).

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniita kukkia! Minä en oikein ole viherpeukalo ja ihailen suuresti muiden saavutuksia.

  VastaaPoista
 4. Minulla on ollut tuommoinen pikkuhousujen puuttumiskokemus, pikkusisareni oli kerrattain muinaisuudessa laittanut minun vaatteet päälle ja mulle oli sitten jäänyt mitä oli jäänyt. Mukavia nuo pikkusiskot ;-)

  VastaaPoista
 5. Nyt pääsin vihdoin vierailemaan tännekin. :) Kivoja pipoja olet tehnyt. Tuo on hauska malli, itse olen saanut myös pari vauvanmyssyä aikaiseksi, vaikken todellakaan mikään puikkojen kilkuttelija olekaan. Ei vaan meinaa taipua sormet niiden kanssa, enkä ymmärrä neuleohjeistakaan yhtään mitään. :D Se on kiva katsella sitten niiden töitä, jotka osaa.

  Hienoja on kukatkin. Millä poppaskonstilla oot saanut kliivian kukkimaan? Meillä kyseinen horsma taisi suuttua, kun pikkuakka kävi sitä repimässä pari kertaa, eikä se enää tee niin tiuhaan uusia lehtiäkään. Orkidea sentään on saanut uuden kukkavanan puskettua vihdoin (vuoden verran odoteltiinkin) ja nyt jännätään, että koska kukat puhkeaa.

  VastaaPoista