tiistai 13. lokakuuta 2009

Uhkapeli päättyi

vanhainkodissa, kun ensilumi jo tulla tupsahti. Eilen illansuussa häpsi jo jotain valkoista hissukseen pimenevässä illassa. Peli päättyi siis jo eilen, jos töissä oli kartiinit vielä auki ja joku asukkaista lumisateen havaitsi. Yön aikana lunta tai räntää oli tullut niin, että maa oli paikka paikoin valkoisena. Eiliselle päivälle oli useampikin veikkaus. Voittokahveet on tänään tarjolla töissä.

Porraspielestä näpsästy kotiin tullessa tippaiitalta

Pelakuu ei ihan ennättänyt aukaista viimeisiä kesässä viipyileviä nuppuja.

Aamuyöstä alkoi oikea korva juimia ja aamulla tilasin tyteen ajan tippaiitalle, että vilkaisee korvani. Paineen vaihtelu siellä juimii, mutta siinäkin on ihan riittämiin tuikkimista.
Lentsu on nyt jumittanut viheliäiseen vaiheeseen. Aamupäivällä lämpö hiipii 37,5 ja loppukirinä illansuussa 38 ja rapiat. Täytyy luottaa siihen, että vanhakansa tietää... se, mikä ei ole kuolemaksi se karaisee.

Vaikka nukunkin kuin pien rinsenssa ruusunen kahdet päiväunet ja 12 tunnin yöunet niin ihan koko aikaa ei jaksa maatakkaan.
Sohvllä könöttäessäni tein tälläisen pipon Drops'in eskimopipon ohjeella Saanasta puikkoina 7-halot ainaoikeeta pötkötystä. Purkoosiksi meni kerran, kun leventelin ja kaventelin väärällä kierroksella mikä pannaan lentsun piikkiin. Laitoin langanpätkällä merkin lisäys/kavennusriville niin johan osui loput oikeille kohdilleen. Piponmallihan on sellainen perinteinen vauvanmyssy.

pöytälamppu on kehnonlainen piponpitäjä ;)

Tippaiita reissulla pipo oli päässäni ja sinne mahtui hiukset hyvin, mutta tuuli tuiversi läpi. Nyt se pyörii pyykkikoneessa parin lakanan kanssa 60ohjelmassa. Pesuohjelman pysähdyttyä näkee kuka saa pipon mummu vai pikku-ukko!?

Tippaiitalta tullessa oli postiljooni jo polkenut. Sain ihanan parane pian kortin esikoiselta. Juu-u, jos ei ole vielä käynyt ilmi niin tunnustan olevani muumi-fani.

Enkelinsilmäpelakuun kukkaset kuvasi, mutta oikeasti kukan väri on tummempi lila kuin kuvassa. Salama teki tepposet.

Pysykää kaikki terveinä!

3 kommenttia:

  1. Paranemisia sinnekin päin, meillä on nyt kuopuskin kipeä ja sanoi päätä särkevän kovasti, räkäinenkin on. Kiva huomata, että joku toinenkin on viehtynyt Muumeihin. Onkos sulla muuten hyvää pipon mallia sellaiselle, jonka päässä kaikki näyttää kamalalta?

    VastaaPoista
  2. Että uhkapeliä vanhainkodissa :). Tuo myssymalli on hyvä ja hyväksi havaittu myös. Täälläkin meinottelee köhä ja niiskutus ottaa valtaa, mutta vastaan pistetään. Niin, Niiskuneitihän sitä sitten ollaan.

    VastaaPoista
  3. Taas on tullut uusi talvimuumi-muki myyntiin. Muumisarjaa on tullut ilmeisesti vanhemmista kuvituksista mustavalkoisena. Löytyy murokuppia ja mukia. Kannattaa kirjoittaa Joulupukille.

    VastaaPoista